Линеа 1.2 бял лак

Classen Линеа 1.2

560.00 лв.720.00 лв.

Описание

Интериорна врата Classen Linea 1-2 е качествен и устойчив модел, с модерно остъклено фрезовано крило, стъклото е с прозрачни ивици на нивото на фрезованите линии, подходяща е за съчетанието с всеки един интериор.

  • Материал – конструкция от периферна рамка от MDF иглолистна дървесина и двустранни MDF панели, с пълнеж тип „пчелна пита“ . Възможни са и варианти с перфорирано ПДЧ (срещу доплащане) ;
  • Дебелина на крилото – 4см ;
  • Посоки на отваряне – ляво/дясно ;
  • Налични габаритни размери на крилото – ширина – 60′,70′,80′,90’см и височина – 205см (могат да се подрязват) ;
  • Комплекта включва –  плътно крило, каса по избор, брава обикновена, две сребърни панти ;

Интериорна врата модел Greco 3 може да се поръча и в други цветове и размери, за цена и срокове моля да се свържете с нас!

Интериорна врата модел Greco 3 може да се поръча и във вариант с плъзгане, за цена и срокове моля да се свържете с нас!

Посочената цена НЕ включва дръжки ! Можете да изберете дръжки с които да окомплектовате вратата тук;

Видове каси Classen:

Стандартна каса Щок Classen е обикновена права каса, подходяща е за всички модели интериорни врати Classen. Стандартната каса Classen е позната още като ЩОК каса, тя е най-малката стандартна права каса с дебелина 9см.

 

 

Регулируема каса Classen е позната още като компенсаторна каса, отличава се с възможността за регулиране и по-големия обхват на външния габаритен размер. Предлага се в различни размери в комплект с двустранно компесаторни первази (плаващи от едната страна), които покриват целия отвор и не се налага замазване след монтажа (подмазване). Подходяща е за всички модели интериорни врати Classen.

 

Каса Панел Classen е позната още като камуфлажна каса (обличаща каса), отличава се с възможността да се монтира върху съществуваща стара метална каса, без да се налага да демонтирате и къртите старата Ви каса. Предлага се в два размера 7/11см и 11/15см, в комплект с первази (един фиксиран и един плаващ). Подходяща е за всички модели интериорни врати Classen с размери на крилата 60′, 70′ и 80’см .

 

 

 

Произход – Classen, Полша ;

Допълнителна информация

Тегло Няма
Цветове:

Classen бял лак

Габаритен размер:

206х88см

Вид каса:

Каса Панел 11/15см, Каса Панел 7/11см, Каса Стандарт (щок) 9см, Регулируема каса 12/14см, Регулируема каса 14/16см, Регулируема каса 16/18см, Регулируема каса 18/20см, Регулируема каса 20/22см, Регулируема каса 22/24см, Регулируема каса 24/26см, Регулируема каса 26/28см, Регулируема каса 28/30см, Регулируема каса 30/32см, Регулируема каса 7.5/9.5см, Регулируема каса 9.5/11.5

Отваряне

Дясно, Ляво

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Classen Линеа 1.2”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *